Lanzarote

Wijnen

 

lanzarote wijn

Lanzarote is Living Wine, een ontspannen melodie uit een nobele erfenis die groeit, in dit droge subtropische klimaat, dankzij de vindingrijkheid van vorige generaties.

De mensen hebben het vulkanische zand hun bondgenoot gemaakt om de laatste druppel water uit een ongunstig klimaat te persen, en de telers zijn versterkt door hun permanente worsteling met de schaarse regenval, totdat ze erin slaagden de geheimen van de koele lucht die arriveert te ontcijferen. met het vallen van de avond.

De vruchtbare grondlaag waarin de gevestigde en vernieuwde wijnstokken zinken, is verborgen, in sommige gevallen tot tien meter diep.

De teelt van druiven op Lanzarote is uniek voor dit deel van de wereld, en behoudt de oorspronkelijke kenmerken van een procedure die het voor deze verschroeide en dorre landen mogelijk maakt om een verfijnde, genereuze wijn te produceren, een kind van de lava, zo sterk als een vulkaan, en beschermd onder de as die verantwoordelijk is voor het hamsteren van elke druppel dauw, zo waardevol in een land zonder bronnen.

(bron : turismolanzarote)

Bermejo

wijnen Lanzarote bermejo

El Grifo

wijnen Lanzarote el grifo

Guijuan

wijnen Lanzarote guigan

La Florida

wijnen Lanzarote la florida

La Geria

wijnen Lanzarote la geria

La Grieta

wijnen Lanzarote la grieta

Vulcano

wijnen Lanzarote vulcona

Reymar

wijnen Lanzarote reymar

Rubicon

wijnen Lanzarote rubicon

Stratvs

wijnen Lanzarote stratvs

Tierra de Volcanes

wijnen Lanzarote tierra de volcanes

Vega de Yuco

wijnen Lanzarote vega de yuco

Martinon

wijnen Lanzarote martinon

Wijnen Lanzarote