Lanzarote

Timanfaya

 

Las Montañas del Fuego zijn als een wandeling op de maan op aarde. Ze zijn ontstaan ​​na de gewelddadige vulkaanuitbarstingen in het zuiden van Lanzarote tussen 1730 en 1736 resulterend in het Parque Nacional de Timanfaya.

Las Montañas del Fuego heeft een verlaten schoonheid en een reeks okertinten die bezoekers verbazen. Ze lijken klein in vergelijking met een van de krachtige en nieuwe kunstwerken van Manrique, die de kunst, de natuur en de mensheid weer in harmonie verenigt.

Van diep in de grond valt Islote de Hilario op, omringd door een zee van lava van 200 vierkante kilometer waar 25 slapende kraters liggen. Daar liet Manrique zijn rusteloze geest los, en met zijn genie kwam hij op het idee dat restaurant El Diablo die plek tot leven bracht. Dat kunstwerk was het resultaat van een buitengewone combinatie van mens en natuur, zonder twijfel een van de meest indrukwekkende stukken ter wereld.

De oven in El Diablo maakt gebruik van de natuurlijke hitte van de aarde om unieke gerechten onder onze voeten te bereiden, tien meter diep, bijna 300 graden. Extreme hitte die naar de oppervlakte komt en zorgt voor onvergetelijke momenten voor bezoekers.

Het natuurlijke en artistieke landschap van Las Montañas del Fuego stelt toeristen in staat om de Ruta de los Volcanes op speciale voertuigen te bezoeken, zodat de ervaring van het zien van zulke wonderen van de natuur, in dit maanachtige landschap, uniek is.

Timanfaya
Timanfaya
Timanfaya
Timanfaya
Timanfaya
Timanfaya
Timanfaya
Timanfaya
Timanfaya
Timanfaya

Timanfaya