Lanzarote

Havens

 

MARINA LANZAROTE

Een strategische aanloophaven voor zeilers naar het zuiden van Europa, Marina Lanzarote is de eerste volledig onderhouden jachthaven bij aankomst op de Canarische Eilanden. Het Marina Lanzarote is gunstig gelegen in het centrum van de stad, in het centrum van de traditionele maritieme wijk van het eiland. Het biedt zeilers een handige en gastvrije plek om te ontspannen en reparaties uit te voeren. De uitgebreide scheepswerf op het terrein omvat een hijstoestel van 820 ton en biedt vele gespecialiseerde technische diensten, naast een schat aan recreatiefaciliteiten aan het water.

Het laatste decennium heeft Lanzarote de wereldwijde race-racekaart met Volvo Ocean Race en IMOCA 60-trainingscampagnes, RC44 Wereldkampioenschappen, Mini Transats, de Panerai Transat Classique en de RORC Transatlantic Race stevig in de verf gezet. Minder dan 4 jaar na de opening is Marina Lanzarote de meest gewenste jachtbestemming voor de Canarische Eilanden geworden, met meer dan 15 afzonderlijke internationale zeilevenementen.

Lanzarote Lanzarote Lanzarote Lanzarote Lanzarote Lanzarote Lanzarote

MARINA RUBICON

Marina Rubicón is een prachtige vrijetijdshaven met meer dan 550 ligplaatsen, gelegen in Playa Blanca, in het zuiden van Lanzarote, naast de Papagayo-stranden en een paar mijl ver weg Isla de Lobos. De uitstekende services, faciliteiten en locatie in een beschermd gebied worden Marina Rubicon in een unieke haven om het hele jaar door te zeilen of uw jacht voor te bereiden op de Atlantische oversteek.

De jachthaven heeft een breed scala aan restaurants en boetieks, evenals een fantastisch vrijetijdsaanbod. Zoals een zwembad, paddle-banen, zeilexcursies, watersport of duiken.

Trouwens, Marina Rubicón heeft verschillende regatta's en het is een trainingscentrum voor professionele zeilers.

Lanzarote Lanzarote Lanzarote Lanzarote Lanzarote Lanzarote Lanzarote Lanzarote Lanzarote Lanzarote Lanzarote Lanzarote Lanzarote Lanzarote Lanzarote Lanzarote Lanzarote Lanzarote Lanzarote Lanzarote Lanzarote

PLAYA BLANCA MARINA

De haven van Playa Blanca ligt in het zuiden van Lanzarote. Playa Blanca heeft zich geleidelijk ontwikkeld
van zijn oorsprong als een typisch vissersdorp.

Bezoekers kunnen genieten van de lange strandboulevard langs de stranden zoals Playa Dorada en Playa Flamingo.

De haven biedt een paar plaatsen voor bezoekende jachten en een 35-min-veerdienst tussen Lanzarote en Fuerteventura

Lanzarote Lanzarote Lanzarote Lanzarote Lanzarote Lanzarote Lanzarote Lanzarote Lanzarote Lanzarote Lanzarote Lanzarote

PUERTO CALERO

Puerto Calero, een van de mooiste en meest beschutte jachthavens van de Canarische Eilanden, weerspiegelt het beste van een rustige dorpssfeer. Een jachthaven met een blauwe vlag en een favoriete locatie voor race-trainingsteams. De aantrekkelijke waterkant omvat een breed scala aan restaurants, met spa's, sport- en fitnessfaciliteiten, winkels, zeilscholen en een supermarkt die allemaal binnen een paar minuten lopen bereikbaar zijn.

De werf maakt gebruik van een hijstoestel van 90 ton en het ervaren team biedt een goed aanbod van betrouwbare technische ondersteuningsdiensten met gespecialiseerde technici op basis van de locatie.

Lanzarote Lanzarote Lanzarote Lanzarote Lanzarote Lanzarote Lanzarote Lanzarote Lanzarote Lanzarote Lanzarote

PUERTO DEL CARMEN

Deze haven ligt aan de zuidoostkust, tussen Arrecife en Puerto Calero, gelegen in de aantrekkelijke oude stad van Puerto del Carmen en bekend bij de lokale bevolking als "La Tiñosa".

Veel zee-excursies zijn te vinden vanaf hier en de haven biedt een breed scala aan bars en restaurants.

Slechts 5 minuten lopen brengt u naar Playa Grande, de populairste toerist van het eiland strand, met gouden zand dat zich uitstrekt over een lengte van een kilometer.

Lanzarote Lanzarote Lanzarote Lanzarote Lanzarote Lanzarote Lanzarote Lanzarote Lanzarote Lanzarote

PUERTO LOS MARMOLES

Puerto de los Mármoles, gelegen in Arrecife, op ongeveer 30 minuten lopen van het stadscentrum.

De haven, Muelle de los Mármoles is het belangrijkste toegangspunt tot het eiland, het belangrijkste verkeer zijn containers, cruiseschepen en veerboten.

Er worden veerdiensten aangeboden op Lanzarote, talrijke inter-eilandverbindingen en routes die het Spaanse schiereiland verbinden met de Balearen, Marokko en de Canarische Eilanden.

Lanzarote Lanzarote Lanzarote

=havens Lanzarote